joi, 15 noiembrie 2012

Rugaciune

Astazi incep cu o rugaciune pentru voi:

Parinte al universului, ajuta-ne sa ne eliberam de conflictele cu cei din jur, sa fim fericiti, sa ne impartim timpul cu cei dragi si sa-i iertam pentru orice nedreptate pe care ar comite-o fata de noi.
Ajuta-ne sa ne iubim pe noi insine atat de mult, incat sa-i putem ierta pe toti cei care au gresit vreodata fata de noi.
Ajuta-ne sa-i acceptam pe cei din jur exact asa cum sunt, fara sa ii mai judecam, caci atunci cand ii judecam si respingem pe altii, noi ne respingem pe noi insine, noi te respingem de fapt pe Tine. Amplifica vointa noastra de a ne ierta pe sine chiar in acest moment.Purifica mintile noastre de otrava emotionala si de autoacuzatii, astfel incat sa putem trai intr-o pace interioara si intr-o iubire perfecta.

Astazi vorbesc despre mine la timpul prezent.Mai exact doresc sa va impartasesc ideile pe care le repet azi.Asa cum am invatat de la autorul site-ului personalitate alfa, nu conteaza ce varsta am, ce am facut inainte, ce credinta am, important este sa pornesc la drum, sa actionez si sa fac ceea ce imi place urmandu-mi visul, ACUM in momentul prezent.
Primul lucru necesar pentru a pasi plina de incredere pe calea mea este: Dumnezeu este cu mine si ma ajuta.El stie ce este mai bine pentru mine.Indiferent de ceea ce se intampla in vietiele noastre este necesar sa mergem inainte cu incredere.
Bun, eu cred cu toata inima mea ca ingerii si Dumnezeu ma ajuta sa imi indeplinesc rolul meu pe acest Pamant. Inima mea stie ca am un rol important si ca prezenta mea ajuta oamenii si Pamantul. Modalitatea concreta se contureaza si se dezvolta pe masura ce eu imi deschid inima din ce in ce mai mult, si imi urmez intuitia sufletului.Sunt pregatita si imi asum responsabilitatea vorbelor mele fata de sufletele care vor intra pe blogul meu si care vor citi gandurile mele.Eu scriu aceste randuri cu toata inima pentru cei ce vor sa isi dezvolte capacitatea de a iubi din ce in ce mai mult cat traiesc pe acest Pamant.
Ne dezvoltam impreuna si invatam sa privim lucrurile cu o atitudine optimista.Aceasta atitudine optimista m-a ajutat foarte mult in viata in ultimii doi ani.Viata mea s-a transformat foarte mult in doi ani.In timp, pe masura ce va transmit ideile mele o sa va mai povestesc fragmente concrete din viata mea si modul cum am evoluat citind si repetand ideile citite si crezand in ele.Imi este mai usor sa va vorbesc despre anumite teme si sa va prezint in cadrul acelei teme exemple conrete din viata mea.
Revenind la atitudinea optimista...Viata m-a obligat sa gandesc pozitiv.A fost singura modalitate de a supravietui la un moment dat.......In ce situatie?
Sa ramai fara serviciu, sa fii tarat intr-un proces penal si in acelasi timp sa afli ca sotul tau, tatal copilului tau te inseala ....Sa mergi la tribunal pentru  doua dosare in acelasi timp, unul pentru divort si custodia copilului si unul de natura penala....e mai putin usor......Toti prietenii m-au intrebat cum am rezistat? Detalii alta data......Sa revenim la ideea cu pozitivul.....Mi-am dat seama ca in perioada in care am gandit negativ lucrurile s-au intamplat exact asa cum am gandit.....Ca sa reusesc era necesar sa imi schimb gandirea....si atunci mi-am impus sa gandesc pozitiv ..era singura mea sansa.Am lucrat foarte mult , zi de zi...recunosc..De altfel si acum in momentul prezent, lucrez permanent la gandurile mele...Ele sunt vitale pentru noi oamenii.A sosit timpul ca toata lumea sa inteleaga, cine vrea...si simte intuitiv si citeste despre asta :Forta cuvintelor si a gandurilor noastre este esentiala pentru vietile noastre. Este un lucru demonstrat stiintific, informatie pe tema aceasta este imensa, doar sa deschizi ochii si sa intelegi...si sa constientizam ca noi ne creem viata zi de zi, ceas de ceas, clipa de clipa .....gandurile de azi sunt intamplarile de maine..si de peste o luna, un an..si asa mai departe......Mai mult, ceea ce gandim noi afecteaza vietile celor din jurul nostru si echilibrul Pamantului.
Este important sa ne propunem zilnic sa  gandim si sa vorbim frumos.Sa ne creem un obicei din a vorbi frumos despre noi, despre altii..despre orice..sa promovam binele, faptele frumoase, sa renuntam la barfe....Putem sa facem acest lucru????Cand in jurul nostru se promoveaza faptele mai putin bune?Da.Noi suntem exemplul, unul azi, unul maine , asa bob cu bob ne unim si influentam prin puterea gandului bun pe toti ceilalti din jurul nostru....Sa ne concentram, sa ne antrenam mintea zilnic...Schimbarea incepe intotdeauna cu noi.
Va marturisesc ca viata mea este fenomenala in ultima vreme.De ce pentru ca in fiecare zi invat cate ceva.Cum se intampla asta...dimineata sau in cursul zilei pur si simplu ma gandesc la ceva...pur si simplu imi vin ideile in cap...ma gandesc la ele...intuitia imi spune ceva si ulterior apare lectia in viata concret despre acele idei. E fenomenal!De ce? Pentru ca dupa experienta avuta si medidatia la acel lucru....gasesc un articol despre tema respectiva....E super! Calauzirea divina functioneaza ....doar sa fim receptivi si sa credem ca cineva acolo sus ne vegheaza si ne ajuta permanent.Este suficient doar sa cerem ajutorul.
Deci dragii mei, ganditi frumos ,mereu in permanenta. Gandurile va schimba viata in bine sau in mai putin bine. Este alegerea voastra, aveti liberul arbitru . Si daca aveti momente cand apar ganduri negative, acceptati-va si atunci asa cum sunteti si spuneti:STOP! Increderea mea este in lucrurile bune!Si trece!
Va imbratisez cu drag pe toti si va doresc iubire si recunostinta infinita!!!!
Data viitoare o sa vorbim despre trairea in momentul prezent.


Cu drag,
Maria Daniela

Un comentariu:

  1. Asa este suntem ceace gandim si modul cum sa cu ce ne hranim .
    CREDINTA,NADEJDE SI DRAGOSTE,
    TUDORACHE CONSTANTIN

    RăspundețiȘtergere